MDC Nordic er blevet godkendt som SKI-leverandør, hvilket giver os muligheden for at tilbyde vores løsninger på konkurrencedygtige vilkår til den offentlige sektor.

SKI, som står for Statens og Kommunernes Indkøbsservice, har til formål at effektivisere og professionalisere offentlige indkøb. Gennem SKI sikres det, at den rette leverandør vælges til specifikke projekter og kunder, hvorved alle tilbud behandles lige og tildelingen baseres på en optimal balance af kvalitet og pris.

Som leverandør til SKI’s dynamiske indkøbssystem 02.06 Standardsoftware, dækker MDC Nordic områderne standardsoftware, support- og vedligeholdsaftaler, samt relaterede ydelser som implementering, installation, undervisning og rådgivning. I dette dynamiske system kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, der nøje imødekommer vores kunders specifikke krav.

Vores godkendelse som leverandør viser, at vi opfylder strenge kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar, hvilket er et betydningsfuldt kvalitetsstempel for vores løsninger og service, og noget vi er meget stolte af.

Vi ser frem til at demonstrere vores kapaciteter og engagere os i nye, spændende projekter.

Har du spørgsmål i forhold til vores løsninger?

Har du spørgsmål til vores SKI-aftale eller ønsker du at tage en konkret dialog om hvordan vi kan hjælpe jer, så tag fat i os.