Vi er Dynamics NAV-specialister med perspektiv - MDC Nordic
x

×

Din besked er modtaget. Mange tak!

Om MDC Nordic

Hvem er MDC Nordic?

MDC Nordic står for en specialist viden om Dynamics-løsningerne. Vi rådgiver og løser de problemer, som I støder på i hverdagen med Microsoft Dynamics NAV. MDC Nordic er stiftet i 2016 af 4 personer med mange års erfaring indenfor Microsoft Dynamics projekt- og konsulentbranchen.

 
Hvordan hjælper vi dig?

I MDC Nordic sætter vi dig i centrum. Vi hjælper dig med at løse dine problemer og fokuserer på at støtte dig i dine mål. Du vil møde passion, engagement og samarbejde, når vi arbejder mod dine forretningsmål.

 
Vi tror på personlig sparring

Vi arbejder for, at du får udnyttet det fulde potentiale af de installationer som vi hjælper med. Vi giver dig den sparring og vejledning, som du har brug for i din organisation, ved at lytte til dine behov og ønsker. Det betyder også, at vi ikke blot hovedløst implementerer eller udvikler det, som du beder os om, men bidrager med en konstruktiv sparring og input, hvor det giver mening for alle parter.

 
Der skal ligge et fast aftalegrundlag på bordet

Når det kommer til økonomi og betingelser, arbejder vi altid ud fra, at begge parter skal være tilfredse. Det betyder, at vi fremsender standardbetingelser og et fast aftalegrundlag, inden vi begynder på opgaven. På den måde ved begge parter, hvad der er aftalt. Vores målsætning er at undgå misforståelser.

Partnerne i MDC Nordic

Peter Stenfors,
CEO | Partner

CEO/Senior Business Consultant

Hvad skal kunden vide om dig?
Jeg gør en dyd ud af at levere den bedste ydelse til dig.
Hvad er din rolle i MDC Nordic?
Du går til mig, hvis du er interesseret i at købe vores produkter. Med mange års erfaring i salg og administration leverer jeg en helstøbt handel, omsætter Jeres forretningsbehov til konkret værdi og skaber en helhedsoplevelse for dig som kunde.
Hvordan ruster du kunden på til Dynamics?
Forretningen, som du har bygget op, er det vigtigste for mig. Jeg arbejder med at give dig et overblik over dine teknologiske og forretningsmæssige udfordringer, så du kan fokusere på at bringe din forretning ordentligt videre, teknologi kan ikke stå alene!
Hvad er din vision for kunder, der henvender sig til MDC Nordic?
Du kommer til at tage mere velbegrundede forretnings beslutninger. Du skal derfor i fremtiden ikke tænke i enkelte produkter – de produkter vi sælger er derimod services, som hænger sammen på tværs af brugerflader og brugere. Dine data styrer altså dit forretningsbehov og bruges til at styre din forretning i den rigtige retning. Det giver værdi, mener vi.
Hvorfor skal kunder kontakte MDC Nordic?
Vi har specialister til hvert område af Microsofts forretningsområder såsom: Office 365, PowerBI, Dynamics NAV, Dynamics 365 og special varianten af Navision - Navision Stat. Jeg kender desuden ingen medarbejdere i denne branche, der er så flinke og vil dialogen med kunden som dem i MDC Nordic. Det gør dem i stand til at omsætte kundens tekniske udfordringer til en forståelig og personlig service.

Mona Pedersen,
Senior Developer | Partner

Senior developer

Hvad skal kunden vide om dig?
Jeg sætter mig ind i din forretning – det får jeres og min hverdag til at give mening.
Hvad er din rolle i MDC Nordic?
Du kan beskrive mig som allround-typen, den person, der har overblikket og den lange erfaring. Du går til mig, hvis du skal diskutere og implementere forretningsprocesser i Dynamics NAV/Navision. Udover det, udvikler jeg tilretninger i NAV - altså yderligere funktionalitet til Dynamics NAV-standardpakken.
Hvordan ruster du kunden til Dynamics?
Jeg gør dig bedre, fordi jeg sparrer med dig, dine it-folk og forretningsfolk, og jeg gør det ud fra en dialog på brugerniveau. Sammen finder vi altså den bedste løsning ud fra dine personlige forretningsbehov og udfordringer.
Hvad er din vision for kunder, der henvender sig til MDC Nordic?
Mine visioner for jeres forretning er først og fremmest, at løsningerne skal være brugervenlige og gøre en positiv forskel i dit daglige arbejde. Dynamics 365 integreret med Office 365 ser jeg som fremtiden for dig, der vil have et standardsystem, som altid er ’nyeste version’ og nemt at vedligeholde. Din forretning vækster og udvikles via tilkøb af færdigudviklede Apps.
Dynamics NAV/Navision er der rigtig mange, der allerede bruger i mange forskellige versioner. Programopdateringerne til Dynamics NAV sker nu oftere end tidligere, så min anbefaling er, at hvis du anvender C5, så opdater til Dynamics NAV (eller Dynamics 365), sørg for at holde din Dynamics NAV version opdateret og effektiviser eventuelle tilretninger.
Hvorfor skal kunder kontakte MDC Nordic?
MDC Nordic er grundige og seriøse omkring dig som kunde – det giver alle en god oplevelse. Samtidig formår vi både at tale det tekniske-, forretnings- og kundeorienterede sprog.

Michael Gonzalez Cazon
Senior System Consultant | Partner

Senior System Consultant

Hvad skal kunden vide om dig?
Jeg er specialist i Navision Stat integrationer.
Hvad er din rolle i MDC Nordic?
Teknikeren som kunderne kommer til, når deres problemer ikke kan løses andre steder. Det er specielt indenfor ØDUP (Moderniseringsstyelsens DataUdvekslingsPunkt), transportlag og GIS (Generisk IntegrationsSnitflade), LDV (Lokale DataVarehus), MS SQL samt performance.
Hvordan ruster du kunden på til Dynamics?
Sparring med kunderne i dagligdagen er min måde at skabe den bedste relation til dem på. Jeg er mest til det personlige møde med kunden, men ellers ringer jeg helst til folk og hører om deres udfordringer. Det giver et mere udbytterigt forhold til kunden, når man kan høre deres udlægning af det – fremfor at komme til at misfortolke det over mails.
Hvad er din vision for kunder, der henvender sig til MDC Nordic?
Vores programmer skal være nemme og billige for fremtidens kunder at håndtere. Derfor gør jeg alt for at udvikle nye og unikke produkter til dem. Udover det ser jeg frem til at Navision Stat bliver opgraderet i anden halvdel af 2017. Men også installationen af Azure og nye certifikater ligger på min prioriterede liste over fremtidige projekter.
Hvorfor skal kunder kontakte MDC Nordic?
Vi er de bedste på markedet til Navision Stat. Derudover er vores indgangsvinkel altid at sætte kunden først – hvorfor skulle man ellers have kunden som kunde? Denne fælles indstilling gør MDC Nordic til et hold. Det vil du opleve, når du kontakter os.

Mikkel Levin,
Senior Dynamics Architect | Partner

Senior Dynamics Architect

Hvad skal kunden vide om dig?
Jeg er udvikler i MDC Nordic.
Hvad er din rolle i MDC Nordic?
Udvikler med stort U. Jeg har været med til at udvikle Navision Stat, den statslige version af Navision, lige siden det kom på markedet. Samtidig med det har jeg ansvaret for mange af de kendte integrationer i Navision Stat. Her kan nævnes Elektronisk Faktura, Digital Post, EFI (Et Fælles Indrivelsessystem) og GIS (Generisk IntegrationsSnitflade).
Hvordan ruster du kunden på til Dynamics?
Et stykke godt udviklet Navision-software er indgangen til at styrke kundernes forståelse og tilgang til Microsoft Dynamics NAV. Med den nye version af Navision Stat (9.0) får også de statslige kunder en tilgang til den nyere version, Dynamics NAV 2016, hvilket giver dem endnu bedre mulighed for at styre deres økonomi. Jeg tager aktiv del i udviklingen af denne software.
Hvad er din vision for kunder, der henvender sig til MDC Nordic?
Kunderne skal have nogle produkter, der henvender sig til dem, og som giver dem mulighederne for at skabe en forretning af det. MDC Nordics vision bygger på en troværdighed til kunden – hvor kunderne samtidig kan forvente det bedste af MDC Nordic.
Hvorfor skal kunder kontakte MDC Nordic?
Vi gør det ordentligt.

Kontakt os

Find en løsning med os

Lad os arbejde sammen

Thank you for contacting us !