Office 365 til virksomheder - Support | Licenser | Gode Priser - MDC Nordic
x

×

Din besked er modtaget. Mange tak!

Office 365 for business

Office 365 for Business

Ét produkt til hele din virksomhed

Se alle Apps i Office 365
Office 365 er alle dine daglige apps på ét sted.

Din hverdag er ikke den samme uden dit arbejde og dine programmer. Hvad end det er de hurtige noter på farten, eller de store regneark og rapporter, så formår Office 365 at samle alle disse ting på én platform og ét samlet arbejdsbord – skyen.
 
Det gør dit daglige arbejde fleksibelt.
Din forretning opdaterer sig selv, når dine apps ligger i skyen. Du deler og lagrer alt på et sted som dernæst synkroniseres i takt med dit arbejde. Når alle apps spiller sammen giver det dig mulighed får at drive din forretning fremad og ikke bare vedligeholde den.
 
Dine data får vinger
Din daglige arbejdsgang bliver synkroniseret, men det gør al din data også. Dit data bliver til small data, der giver virksomheden ny viden omkring hver enkelt lille handling og konkret skridt din forretning tager. Office 365 for Business er en vigtig drivkraft til at forstå, hvordan data hos dine medarbejdere kan skabe ny værdi hos dine medarbejdere.
 

Office 365 Business Center

 

Forskellige business pakker – forskellige behov
Microsoft er uden tvivl den største cloud-udbyder til virksomheder i hele verden, de har derfor udviklet pakker specielt til virksomhedernes behov – hvad end lille eller stor. Du kan både få den store Office Enterprise E5 til den mindre Office Business. Læs mere her
 
Microsoft 365 kommer nær dig
Microsoft tager digital transformation alvorligt. De bringer snart Microsoft 365 på gaden. En udgave der forener Windows 10 og Office 365 for Business. Vær med helt tæt på få hjælp af MDC Nordic til licenserne.

 
 

  • Apps i Office 365
  • Outlook
  • Chat & Konference
  • Fillagring
  • Presentationer
  • Office Online
  • Forretnings applikationer
  • Projektstyring
  • Mindre virksomheds applikationer
  • Video

OneDrive for Business

Gør dine medarbejdere i stand til at dele filer med hinanden igennem OneDrive i skyen

Word Online

Word Online kombinerer ofte benyttede funktioner i Word til samtidig redigering i realtid, så teams på arbejdspladser eller skoler kan samarbejde om fælles dokumenter.

Stream

Opret, oplev og del videoer sikkert på tværs af din organisation.

Sharepoint Online

Sharepoint fungerer som et intranet i din virksomhed, hvor medarbejdere kan organisere og samarbejde om indhold, data og nyheder for at holde sig opdateret.

Delve

Delve er skabt til at administrere din Office 365-profil og til at finde og organisere de oplysninger, som sandsynligvis vil være de mest interessante for dig lige nu – på tværs af Office 365.

Mail

Tag Outlook med overalt i Office 365. Det er det mest udbredte e-mail-, to-do-, opgave-, adresse/personkartotek- og kalenderprogram i verden.

Kalender

Kalenderen er en del af Outlook. Kalenderen i Outlook Web App gør det muligt for dig at oprette og holde styr på aftaler og møder. Du kan oprette flere kalendere, indsætte links til andre brugeres kalendere og endda dele din kalender med andre brugere i din organisation.

Personer

Personer er din app til holde styr på dine kontakter.

Opgaver

Du kan bruge Opgaver i Outlook på internettet til at oprette, redigere, kategorisere og administrere opgaver.

Skype for Business

Skype for Business gør beskeder, møder og skærmdeling muligt. Alt er samlet i én enkelt app, som fungerer sammen med Office. Hold endda møder med op til 250 deltagere.

Teams

Teams giver dig hurtigt adgang til vigtige dokumenter og værktøjer, udforske data og få opdateringer fra de apps, dine teams bruger hver dag

Nyhedsstrøm

Nyhedsstrøm bruger du til at starte en samtale med personer og til at holde dig ajour med andre personers indlæg og dele dem.

Yammer

Yammer er et socialt netværk for virksomheder. Yammer giver dit team en hurtigere og smartere måde at oprette forbindelse til andre på samt samarbejde på tværs af virksomheden.

Sway

Opret og del interaktive rapporter, præsentationer, personlige historier og meget mere.

Excel Online

Organiser og analyser dine data i velkendte Excel-regneark og -projektmapper. Alle dine ændringer gemmes automatisk, mens du skriver.

OneNote Online

Få hurtig adgang til dine notesbøger, sektioner og sider. Notesbøger i OneNote løber aldrig tør for plads. Du kan nemt føje flere sider eller sektioner til en hvilken som helst notesbog

PowerPoint Online

Lad dit team arbejde samtidig på den samme præsentation, uanset hvor I er.

PowerApps

PowerApps er et program, hvor du laver apps baseret på din forretnings data. Du kan generere en app automatisk, tilpasse en app eller oprette den fra scratch.

Microsoft Flow

Microsoft Flow er et Office 365-program, der automatiserer dine arbejdsprocesser.

Du skaber selv nye ”flows” eller bruger de forudindstillede skabeloner. Dine favoritapps og -tjenester skaber således beskeder, synkroniserer filer og indsamler data, imens du arbejder.

Power BI

Power Bi visualiserer dit Business Intelligence. Business Intelligence er relevant forretningsdata, der giver de ledende personer i en organisation betydningsfuld viden om, hvordan virksomheden præsterer.

Planner

Planner gør det nemt for dit team at oprette nye planer, organisere og tildele opgaver, dele filer, chatte om det, du arbejder på, og få statusopdateringer.

Bookings

Microsoft-bookinger er en online og mobile-app til små virksomheder, der tilbyder tjenester til kunder på grundlag af aftale.

Staffhub

Microsoft StaffHub lader både medarbejdere og deres ledere bruge deres mobilenheder til at administrere tidsplaner og holde kontakten.

Thank you for contacting us !