Staten skifter digitalt ”posthus”, det vil sige at den løsning I benytter i dag, hvor der er integreret til E-boks bortfalder og i stedet skal der nu integreres til NgDP (Næste generation Digital Post).

Den nuværende digitale post løsning lukker den 25. november og den nye løsning åbner den 30. november.

Det betyder i al sin enkelthed at, er jeres løsning ikke stillet om senest den 30. november vil I fra den 1. december ikke kunne sende salgsbilag til digital post, før I får omstillet løsningen.

Det betyder også at I ikke kan sende salgsbilag i perioden 25. november til 30 november.

Vi erklar til at hjælpe jer igennem omstillingen og det anbefales at I snarest muligt går i gang med forberedelserne til overgangen til NgDP.

Vi har derfor lavet fire pakker, som kan hjælpe jer igennem omstillingen. I kan frit vælge hvilke dele af processen I gerne vil have vores hjælp til – og I kan også lade os stå for hele processen.

Sådan kommer I i gang med omstillingen til NgDP

Pakke 1 – System tilslutning

Vi hjælper jeres medarbejder med at registrere Navision Stat som afsendersystem i Digital Post Administrative Adgang.

Forudsætning for at medarbejder kan registrere Navision Stat som afsendersystem er, at den pågældende medarbejder er udstyret med NemID medarbejdercertifikat eller MitID tilknyttet den faktiske institution som systemtilslutningen skal gælde.

Vi vil via teamviewer eller Teams guide jeres igennem tilslutningen, trin for trin.

Pakke 2 – Teknisk opsætning

Økonomistyrelsen frigiver en patch, der sikrer at Navision Stat version 9.6 eller 9.7 kan kommunikere med NgDP. Denne patch indeholder objekter og ny digital post invoker.

For at sikre at objekterne i patchen ikke konflikter med jeres Navision Stat foretager MDC Nordic en objektmåling inden patchen indlæses.

Finder vi konflikter i målingen, vil rettelsen af objekterne blive faktureret på løbende tid, og er ikke en del af pakken. Det vil sige I kan risikere at få en regning udover beløbet for pakken. I vil altid modtage et estimat fra os, på hvad rettelsen vil estimeres til, så I er klar over beløbet.

MDC Nordics teknikere sikrer indlæsning af patch og installation af en ny digital post invoker samt installation af certifikat til kommunikation med Digital Post portalen.

Digital Post invokeren sikrer sammen med objekterne, certifikatet og systemtilslutningen at Navision Stat kan kommunikere med Digital Post (NgDP).

Det sikres også at digital Post opsætningen er på plads i Navision Stat, da denne opsætning skal indeholde oplysninger fra systemtilslutningen.

Forudsætningen for at MDC Nordic kan hjælpe jer med denne del, er at vi har teknisk adgang til jeres Navision Stat database. Derudover skal vi have rettigheder til at kunne foretage de nødvendige ændringer på server og i Navision Stat.

Vores udviklere skal have adgang til jeres objekter for at kunne foretage den nødvendige objektmåling.

Pakke 3 – Udvikling og objektmåling

Økonomistyrelsen frigiver en patch der sikrer at Navision Stat version 9.6 eller 9.7 kan kommunikere med NgDP. Denne patch indeholder objekter og ny digital post invoker.

For at sikre at objekterne i patchen ikke konflikter med jeres Navision Stat, foretager vi en objektmåling inden patchen indlæses.

Finder vi konflikter i målingen, vil rettelsen af objekterne blive faktureret på løbende tid, og er ikke en del af pakken. Det vil sige I kan risikere at der kommer en ekstra udgift udover pakkeprisen. I vil dog altid modtage et estimat fra os, på hvad rettelsen vil estimeres til, så I er klar over omfanget.

Vores udviklere skal have adgang til jeres objekter for at kunne foretage den nødvendige objektmåling.

Ovenstående pakke er relevant for de institutioner der hostes hos eksempelvis KMD, og som har tilretninger til Navision Stat.

Pakke 4 – Planlægning af processer

Vi udarbejder en drejebog til at hjælpe jer med udmeldelse af frister i forhold til den forventede nedetid på ca. én uge.

Det er vigtigt at institutionen har styr på processerne i forhold til at I forretningsmæssigt at håndtere en nedetid og om muligt tager stilling til om det forretningsmæssigt er muligt at fakturere forud.

Pakkepriser

Hver enkelt pakke koster 2.495 kroner ekskl. moms.
I kan fri vælge om I vil have én eller flere pakker

I kan også lade os stå for hele processen. Prisen for alle fire pakker er 7.795 kroner ekskl. moms

Så sørger vi for at holde jer i hånden igennem hele processen.

Udfyld formularen her på siden – så kontakter vi jer hurtigst muligt for at planlægge jeres omstilling til Næste generation Digital Post.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte vores support.

Vælg pakker