Mød kvalitet og ordentige løsninger - MDC Nordic - Vi finder en løsning
x

×

Din besked er modtaget. Mange tak!

Dit møde med MDC Nordic

Hvad du kan forvente af en ordentlig it-leverandør

Læs mere om implementeringen af din løsning

Vi sætter dine behov i centrum
Dine behov er det første, vi lytter efter, når vi møder dig. Hvad enten du møder os over telefonen, mail eller ude i marken. Vi er først fremmest interesseret i, at dine behov for en it-løsning bliver gjort klare, så vi sammen kan finde en ordentlig it-løsning til dig. Derfor er vores hovedbudskab og mål til dig, når du vælger MDC Nordic: Vi finder en løsning.

 

Hvorfor interesserer vi os så meget i dig?
Vores mangeårige erfaring indenfor it-branchen har givet os et indblik i, at det er Dig som hovedaktør, der er den endelig brik i din egen løsning. Altså er det dig, der i den sidste ende bestemmer, hvad du gerne vil have, og hvordan det skal fungere i forhold til dine behov.

 
Et fast aftalegrundlag er altid et godt sted at starte
Vi finder os ikke i halve aftaler, men i faste og tydelige aftaler, der skaber grundlag for en god dialog med dig. Alle skal være tilfredse. Det samme gør sig gældende på vores møde, hvor vi ikke er færdige før alle dine forslag og krav er taget til efterretning og diskuteret.

Vi afdækker dine behov fra begyndelsen
Vores forløb efter mødet går på at afdække dine behov og dernæst komme med et bud på opgaven. Det kan være, hvor lang tid det vil tage, hvor meget det koster etc. Vi sætter ikke et urealistisk billede op for dig, men sætter et realistisk billede op for netop dine behov.

"Vi finder en løsning" forpligter
Dine behov finder vi en løsning på. Det forpligter. Ikke bare når vi iværksætter den samlede plan, der bliver indgået parterne imellem, men fordi vi oprigtigtalt mener at: Vi finder en løsning. Vi kommer altså frem til et resultat, som begge parter er tilfredse med. Det bringer dig videre med din forretning og det får os til at leve op til vores mål for dig som kunde.

Vi møder dig

Din løsning kræver et ordentligt møde. Vi giver dig klare rammer, en pålidelig dialog og nogle realistiske og holdbare mål for fremtiden. Din løsning bliver således en pålidelig og langtidsholdbar én.

Dine behov afdækkes

Vi sørger på mødet for, at dine behov bliver afdækket. Vores dialog skaber grundlaget for netop dine forretningsbehov. Du får med andre ord lov til klæde din løsning på til hele din virksomhed.

En plan bliver til

Sammen med dig skaber vi et budget, tidsplan og rammerne omkring din løsning. Det kræver en god plan at komme i mål med det vi skal nå, så vi kan ikke understrege for meget, at dette er et vigtig punkt for vores samarbejde med dig.

Implementeringen af din løsning

Vi implementerer ud fra dine forretningsbehov. Vi er heri optaget af dine helt specifikke forretningsprocesser, når vi går ind og implementerer en ordentlig løsning hos dig. Spørgsmål som: Hvordan bliver medarbejdernes hverdag så

Peter Stenfors, CEO | Partner

CEO/Senior Business Consultant

Mona Pedersen, Senior Developer | Partner

Senior developer

Michael Gonzalez Cazon, Senior System Consultant | Partner

Senior System Consultant

Mikkel Levin, Senior Dynamics Architect | Partner

Senior Dynamics Architect

Personlig sparring betyder

Hurtig responstid

Personlig løsning

Prisen svarer til produktet

Ordentlig eksekvering

Dedikerede konsulenter

Vi har styr på dine data

Din vej mod den bedste it-løsning

Din løsning er en del af din rejse med os
Dit møde, implementeringen af din løsning samt integrationer, opdateringer og support er alt sammen noget af din løsning. Hele løsningen er derfor ikke kun systemet - de rene rå data og den software, der bearbejder dem. Det ligeså meget en rejse og sammenhængskraft som byder på op- og nedture.
 
Vi går mest efter opturene i stedet for svedeturene.
Navision er et program som så meget andet på computeren og det giver også sine udfordringer
 
Du får en it-leverandør, som tror på:

 

    • Ordentlighed

 

    • Punktlighed

 

    • Oprigtighed

 

  • Opmærksomhed

 

Implementering af din løsning

Se hvordan

Hosting af din løsning

Se hvordan

Integrationer i din løsning

Se hvilke

Support af din løsning

Se hvad vi giver dig

Thank you for contacting us !