Microsoft Dynamics NAV

(Tidligere Microsoft Navision)

MDC Nordic forsætter med at supportere
Microsoft Dynamics NAV – vi hjælper Jer med at få endnu mere ud af Jeres nuværende løsning.

Microsoft Dynamics NAV (det tidligere Navision) blev officielt erstattet af Microsoft Business Central i slutningen af 2018. Dermed stoppede Microsoft også deres udvikling og support af produktet.

Men det betyder ikke, at I er overladt til Jer selv!

Hos MDC Nordic udvikler og supporterer vi stadig på de tidligere Navision versioner – og vi står også klar til at hjælpe.

Dynamics NAV 2018 skaber overblik i hele jeres virksomhed

Dynamics NAV 2018 løfter økonomistyring til et højere niveau og langt mere virksomhedsstyring og forretningsdrivende end blot et økonomisystem.

Dynamics NAV 2018 er systemet som mange virksomheder har drømt om – et system at skabe overblik over hele virksomheden. Alle mindre og mellemstore virksomheder har stadig stor gavn af dette produkt.

Nye forretningsmuligheder venter i Dynamics 2018

Dynamics NAV 2018 giver dig mulighed for at løfte din forretning til nye højder og giver dig mulighed for at tilgå nye markeder. Det sker bl.a. når sammenspillet mellem de nye integrationer med Azure, IoT, PowerBI og PowerApps, O365 og Microsoft Flow skaber en strømlinet og ensartet forbindelse til alle dine data. Data som før havde en beskrivende effekt i Dynamics NAV bliver nu til en aktiv spiller i hele din virksomhedsstrategi.

Læs mere om cloudløsning her

Dynamics NAV 2018 udvikler din forretning

Dynamics NAV 2018 er både et traditionelt økonomistyringssystem, men på baggrund af de nye integrationer er det i lige høj grad en digital forretningsudvikler.

Data på tværs af afdelinger giver ikke blot et overblik afdelingerne imellem, men en fordelagtig måde at udvikle hele produktionskæden – lige fra produktet bliver skabt til det er ude hos sælgeren som en vare.

Specialtilretninger i Dynamics NAV

Hos MDC Nordic kan vi hjælpe dig med at implementere nye løsninger i Dynamics NAV. Vi er specialister i implementeringer, opgraderinger og tilretninger af Dynamics NAV samt supportere og løse fejl.

Vi har mange års erfaring med Microsoft Dynamics NAV (inklusiv de tidligere versioner) og udviklingen af nye løsninger og specielle behov til for en lang række kunder.

Vores Navision-specialister kan gøre dine manuelle forretningsprocesser til konkrete og automatiserede processer, som kan aflæses, strømlines og udnyttes.

Har du et behov for at få tilrettet din Dynamics NAV, så er du meget velkommen til at kontakte os – så giver vi dig gerne et tilbud på, hvad det vil koste.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig snarest muligt.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ved at indsende formularen, accepterer du at MDC Nordic gemmer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores
Privatlivspolitik og Databeskyttelses foranstaltninger.