Microsoft Power BI

Gør de skjulte data lettilgængelige for alle med Microsoft Power BI og opnå effektive resultater i hverdagen.

Microsoft Power BI er markedets førende Business Intelligence værktøj – og med god grund. Microsoft har skabt en kraftig motor, der kan give dig overblik over de enorme mængder data du har til rådighed og samtidig gøre dem visuelle, så alle forstår dem.

Microsoft Power BI giver dine data mening

Power BI er en del af Dynamics 365 og gør det muligt at fremstille data på en grafisk måde, så det bliver nemt at forstå. Det kan være søjlediagrammer og lagkager med data fra Business Central, jeres CRM-system eller noget helt tredje.

En stor del af vores kunder har glæde af at koble deres eksisterende Navision-løsning sammen med Power BI, for på denne måde at bringe data frem i lyset.

Forretningsmodellen ændrer sig, når dit data er nemmere at aflæse

I skal ikke længere rode rundt med mange forskellige tabeller i Excel – i Power BI er alt samlet for jer. Det gør også, at jeres forretningsbeslutninger kan træffes på et helt andet grundlag, end I har været vant til.

Når selv de mindste data er mere visuelt tilgængelige, giver det jer et større råderum – ikke bare beslutningsmæssigt, men også økonomisk.

Forbind til alle dine programmer

Har I mange forskellige databaser? Power BI gør det muligt for jer at samle al jeres data ét sted og gøre det tilgængeligt.

Jeres database i Dynamics NAV og Google Analytics konto kan I f.eks. gøre tilgængelige og skabe et visuelt overblik ved at indlæse dem i Power BI.

Nævnte vi, at det er gratis?

Power BI er gratis for op til 1 GB data per bruger – og når forbruget stiger, er prisen per bruger fra 62,90 kroner.

Tag kontakt til MDC Nordic og hør mere om, hvordan Power BI sætter gang i din forretning.

Vil du vide mere om Microsoft Power BI?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ved at indsende formularen, accepterer du at MDC Nordic gemmer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores
Privatlivspolitik og Databeskyttelses foranstaltninger.