Microsoft Dynamics 365

Én samlet løsning til hele forretningen – fra salg og marketing til drift og økonomi. Microsoft Dynamics 365 er markedets mest fleksible og dynamiske forretningsapplikation til dato.

Med Microsoft Dynamics 365 får du en samlet platform, som hele forretningen kan køre på og det giver dig en høj grad af frihed til at integrere dit system, tilpasse det og udnytte den styrke, der ligger i din data.

Hvad er Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 er en alt-i-én forretningsløsning fra Microsoft. Det betyder, at du med Dynamics 365 får følgende systemer i ét og samme system:

CRM-system
Marketing Automation
Kundeservice
Ressource planlægning
Supply Chain Management
Webshop
POS
Økonomistyring
HR

Kort sagt, en alt-i-én løsning til hele virksomheden.

Din løsning bliver dynamisk

Fordelen ved Dynamics 365 er, at den spiller sammen med hele den øvrige Microsoft platform. Dermed opnår du en super effektiv løsning og udnytter den synergi der er i at bruge Office 365 og andre platforme.

Løsningen lever dermed op til sit navn – Dynamics. For du får en utrolig dynamisk løsning, som kan sammensættes efter lige netop dit behov.

Stærke integrationer med Dynamics 365

Med Dynamics 365 får du mulighed for at integrere en række af de velkendte Microsoft produkter

Office 365

Du får rig mulighed for at integrere Excel, Word, Outlook og andre programmer du kender med din Dynamics 365.

Power Platforms

Med Power Platforms får du adgang til Power BI, Power Automate og Power Apps, som øger effektiviteten.

AppSource

Microsoft har skabt en platform, som du kender den fra dine apps til telefonen, med færdige løsninger – lige til at installere.

Tilpas Dynamics 365 til den enkelte bruger

Dine brugere har alle et særskilt behov og med Dynamics 365 bliver det nemt at tilpasse adgangen for den enkelte.

Du betaler også kun for de applikationer, som den enkelte bruger har adgang til og det hele kører via et fast månedligt abonnement, som du løbende kan tilpasse efter dit behov.

Du kan se de enkelte priser på Dynamics 365 her

Dynamics 365 applikationer

Microsoft Dynamics 365 er opdelt i følgende applikationer:

Dynamics 365 Sales

Sales er et stærkt CRM-system, som giver dine sælgere mulighed for at have overblik over kunder og leads. Det benytter sig bl.a. af AI (kunstig intelligens) til at optimere dine kunders købsoplevelse.

Dynamics 365 Marketing

Marketing modulet i Dynamics 365 giver din marketingafdeling mulighed for at bygge marketing automation kampagner, hvor kundernes adfærd afgøre hvilke budskaber de bliver præsenteret for.

Dynamics 365 Customer Service

Customer Service modulet giver dig mulighed for at samle al din kundeservice ét sted. Du kan håndtere dine kundesager ligesom du kan bruge systemet til at chatte med dine kunder via hjemmesiden.

Dynamics 365 Field Service

Field Service giver dig overblik over dine kørende medarbejdere, f.eks. dine driftsfolk. Du kan se hvor de befinder sig og har hele tiden et overblik over de sager de arbejder på.

Dynamics 365 Finance

Dette modul består af to dele – Dynamics 365 Finance, som er et finansmodul, der giver folk et overblik over økonomien og Dynamics 365 Business Central, som er selve værktøjet til økonomiafdelingen.

Dynamics 365 Operations

Dette modul består af to dele – Supply Chain Management, som giver dig overblik over din produktion og distribution samt Project Service Automation, som er dit projektstyringsværktøj.

Dynamics 365 Commerce

Her får du et komplet butiksmodul bestående af både POS kasseløsning samt webshopplatform. Alt bliver samlet ét sted og data vil altid være opdateret på tværs af kanalerne.

Dynamics 365 Talent

Talent er HR-modulet, som giver dig overblik over dine medarbejdere og deres timer. Du kan give dine medarbejdere adgang, så de selv kan indrapportere fridage og arbejdstid.

Få en demo af Dynamics 365

Se med egne øjne, hvad Dynamics 365 kan gøre for din virksomhed. Kontakt os i dag og lad os give dig en demonstration af dine muligheder i Microsoft Dynamics 365.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ved at indsende formularen, accepterer du at MDC Nordic gemmer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores
Privatlivspolitik og Databeskyttelses foranstaltninger.