Vidste I at det er muligt at koble Navision Stat til inddrivelsessystemet PSRM og overfører fordringer til Gældsstyrelsen?

Selvom I indberetter via portalløsningen, så kan I stadig drage fordel af selve udsøgningsfunktionaliteten i Navision Stat.

Som altid med Navision Stat, er der tekniske forudsætninger der skal være på plads. Kontakt support@mdcnordic.com for hjælp til denne del. (Hvis I er hostet hos KMD skal I kontakte serviceportalen for den tekniske opsætning.)

Hvis I ønsker at skifte fra portalløsningen til direkte kommunikation fra Navision Stat, skal I henvende jer til Gældsstyrelsen via fordringshaver@gaeldst.dk

Vær opmærksom på, at hvis I har andre systemer, hvor I benytter portalløsningen til inddrivelse. Det er ikke bekræftet, men vi forventer det er ligesom med EFI, hvor det er enten eller.

Poster til inddrivelse udsøges i Inddrivelseskladden.

Kun beløb vedr. bilagstyperne ”Faktura”, ”Kreditnota”, ”Rentenota” og ”Rykker” beregnes korrekt i inddrivelseskladden. Kreditnota kan ikke sendes til PSRM, og vil blive hentet ind med fejl.

Hvis I vælger at fortsætte med portalløsningen, så kan I benytte udsøgningsfunktionaliteten i inddrivelseskladden for at få et overblik over de poster der skal sendes til inddrivelse.

Posterne vil ligge med status Godkendt, hvis I benytter portalløsningen.

Det smarte ved PRSM er, at når posterne er modtaget i Gældsstyrelsen, kan inddrivelseskladden bogføres, hvis status er modtaget.

Bogføringen udligner de oprindelige debitorposter med den opsatte modkonto. (For staten vælges 6117xx).

Vil du høre mere om CVR-modulet?

Kontakt os på support@mdcnordic.com så vil vi meget gerne fortælle dig mere om, hvordan du kan bruge CVR-modulet til at gøre jeres arbejde lettere.

Se flere “månedens modul” her

Find alle “Månedens modul” her