Navision Stat er integreret med Payment Management, som er det modul der sikrer at I kan sende betalinger direkte fra Navision Stat til NKS eller Danske Bank. Og det er det modul der gør, at I kan foretage bankafstemninger og indlæse indbetalinger.

Bankmodulet findes under Likviditetsstyring.

HUSK at det med NS 11 ikke længere er muligt at benytte API løsningen til at kommunikere med Danske Bank. Fremadrettet skal webservice benyttes.

På bankkortet vises hvilken kommunikationsform der benyttes til at kontakte banken. Find feltet Bankkode, hvis der står DB benytter I API og hvis der står DBWS benytter I webservice.

Hvis I stadig benytter API løsningen kan I kontakte os på support@mdcnordic.com, hvis I har behov for hjælp med omstillingen.

Bankmodulet består af den del funktionalitet, som gør hverdagen nemmere:

  • I kan indlæse FIK-filer direkte i indbetalingskladden
  • I kan afstemme, og selv bestemme hvor tit det skal ske
  • I får filerne leveret på de aftalte tidspunkter, uden I behøver at logge på banken
  • I kan sende udbetalinger direkte til banken eller via NKS systemet.

HUSK: når I sender via NKS systemet, kan I sagtens benytte BANK, FIK, GIK eller IBAN. Det skal ikke være til deres NemKkonto, da NKS systemet kan håndtere alle slags betalinger.

I skal blot være opmærksomme på at NKS systemet beholder udbetalingerne indtil 3 døgn før de forfalder.

Alt er logget i Navision. Når en bankafstemning er afsluttet, vil den altid blive vist i afstemningsoversigten eller i kontoudtog på bankkortet eller bankoversigten.

Vær opmærksom på, at I IKKE kan slette en bogført bankafstemning. Hvis I gør det, så vil I kun slette den lukkede afstemning. Posterne vil forblive lukkede og I vil altså nu have lukkede poster, som ikke vises på en bankafstemning.

Vil du høre mere om bankmodulet?

Kontakt os på support@mdcnordic.com så vil vi meget gerne fortælle dig mere om, hvordan du kan bruge bankmodulet.

Se flere “månedens modul” her

Find alle “Månedens modul” her