Vi kender alle sammen opgaven med at få opkrævet debitorer månedligt. Nogle benytter gentagelseskladder, andre Excel andre igen taster opkrævningerne manuelt.

I Navision Stat findes, som standard, et abonnementsmodul, som består af et abonnementskort, der kæder debitorer sammen med f.eks. finans.

Løsningen er værd at kigge på, hvis I som institution har gentagne opkrævninger hver uge/måned/kvartal/halvårligt.

Sådan virker abonnementsmodulet

For at kunne benytte modulet kræver det, at institutionen har debitorerne oprettet i Navision Stat.

Det er i abonnementsmodulet muligt at opsætte formler der styrer hvornår der skal dannes nye opkrævninger.

For at kunne benytte modulet, er det vigtigt at der er oprettet abonnementer. Der skal oprettes abonnementer på hver debitor, det er muligt at have flere abonnementer på samme debitor.

Når først abonnementerne er oprettet, så kræver det blot at man danner fakturaerne/kreditnotaerne fra abonnementsmodulet månedligt.

Fakturaer og kreditnotaer vil, efter dannelse, blive placeret som I kender det under ”salgsfakturaer og salgskreditnotaer” derfra bogføres de, enten enkeltvis eller ved massebogføring.

Abonnementsmodulet følger de oplysninger der er på debitor i forbindelse med dokumentafsendelsesmetode, betalingsbetingelser og betalingsform.

Abonnementsmodulet ligger placeret under salg & marketing.

Excel-import af abonnementer

Vi har udviklet en GIS Excel løsning til nem og hurtig oprettelse af abonnement og abonnementslinjer:

Kontakt os på support@mdcnordic.com for at høre nærmere.

Vidste du…

…at MDC Nordic har udviklet et abonnementsmodul til Business Central. Modulet er godkendt og ligger allerede på Microsoft AppSource.

Se flere “månedens modul” her

Find alle “Månedens modul” her