Bygningsstyrelsen

Integration mellem forretningskritisk fagsystem og Navision Stat

Udfordringen

Bygningsstyrelsen stod over for en implementering af et nyt fagsystem til bl.a. lejestyring og fakturering, da det tidligere system var forældet. Kravet var ligeledes at fagsystemet skulle integreres med Navision Stat, der håndterer bogføring og udsendelse af faktura.

Integration til Navision Stat var meget kritisk for forretningens primære drift og man frygtede at der skulle opstå udfordringer i integrationen.

Tilgangen

Der er afholdt en række møder mellem MDC Nordic, Bygningsstyrelsen og tredjeparts leverandør for at få processen på plads.

Der har været en del workshops og testdage for at få en integration mellem de to systemer til at køre tilfredsstillende.

MDC Nordic har assisteret Bygningsstyrelsen i forbindelse med udvikling af XML fil, kravspecifikationer til SAM, Navision Stat og test.

Løsningen

Integrationen blev efter workshops og analyse udviklet og der blev kørt adskillige tests for at sikre, at integrationen fungerede.

Vi sikrede også løbende at der blev overdraget viden, så Bygningsstyrelsens specialister blev klar til selvstændigt at kunne varetage opgaverne, herunder fejlfinde og optimere brug af Navision Stat generelt.

Udbyttet

Bygningsstyrelsen har i dag en løsning, hvor integrationen kører stabilt. Alle bilag fra fagsystemet modtages og bogføres automatisk i Navision, hvilket giver en tryghed i hverdagen.

Konsulenterne fra MDC Nordic havde stærke kompetencer i form af stor og bred viden inden for både Navision stat og XML kodning. Vi oplevede MDC Nordic som hurtige til at gribe bolde, fejlfinde og finde løsninger.

Samarbejdet har været godt og tillidsfuldt i hele forløbet. MDC Nordic har udvist et engagement for at løse vores alvorlige udfordring. De er gået til opgaven med stor faglighed og har undervejs i både udvikling og tests været både fleksible og løsningsorienterede for at etablere en stabil og driftssikker løsning. Vores oplevelse er endvidere, at MDC Nordic holder aftalte deadlines og leverer til tiden.

Ann Christine List, Teamchef for IT og Digitalisering, Bygningsstyrelsen

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op snarest muligt.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ved at indsende formularen, accepterer du at MDC Nordic gemmer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores
Privatlivspolitik og Databeskyttelses foranstaltninger.