ASTRA

Det nationale naturfagscenter

Supportaftale giver hurtigt svar og ingen frustrationer

Udfordringen

Astra er det nationale naturfagscenter og er en selvejende institution, tilknyttet Børne- og Undervisningsministeriet. De har fokus på at styrke undervisningen i de naturvidenskabelige fag til gavn for hele samfundet.

De kører med en Navision Stat løsning og har løbende behov for support. Men historisk set har de haft udfordringer med at kunne få support til deres brugere med deres daværende løsning.

“Vi var i tvivl om, hvor vi kunne få den nødvendige assistance, da det er besværligt gennem den statslige support. Vi har behov for hurtig assistance, så vi kan drive en forretning.”

Bjarne Clausen, økonomichef hos ASTRA

Tilgangen

Hos MDC Nordic har vi tidligere løbende ydet Navision Stat support til ASTRA.

Derfor var det naturligt for Bjarne Clausen at tage kontakt til os i forhold til en supportaftale. Vi fik en god dialog om, hvilken support der var behov for, så vi kunne afgøre hvilken supportaftale, der ville være mest hensigtsmæssig for ASTRA.

Selve processen var simpel og kunne hurtigt klares via telefonen.

Løsningen

På baggrund af den indledende dialog blev der udarbejdet en supportaftale til institutionen, der gør at de kan kontakte os ved diverse udfordringer i Navision Stat og tilhørende integrationer.

Aftalen er en fastpris aftale, som sikrer at de kender deres økonomi uanset omfanget af support.

Udbyttet

ASTRA har i dag en supportaftale, som sikrer at de hurtigt får den hjælp, de har brug for.

Det betyder, at forretningsprocesserne ikke går i stå, når man støder på et problem, hvilket giver tryghed for en driftsikker Navision Stat løsning.

“Hele processen forløb fuldstændig smertefrit, specielt på grund af den gode service og imødekommenhed, som vi er blevet mødt af fra MDC Nordic. Nu har vi en supportaftale, hvor vi får svar meget hurtigt og vi er ikke mere frustrerede over systemet.”

Bjarne Clausen, økonomichef hos Astra

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op snarest muligt.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ved at indsende formularen, accepterer du at MDC Nordic gemmer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores
Privatlivspolitik og Databeskyttelses foranstaltninger.