AARHUS TECH

Opgradering til Navision Stat 9.6 og udarbejdelse af konflikthåndteringsdokument

Udfordringen

AARHUS TECH kører på en Navision Stat løsning og ønskede at blive opgraderet til den nyeste version, Navision Stat 9.6.

De har historisk fået lavet en del tilretninger til deres økonomisystem og ønskede ikke at disse skulle gå tabt i opgraderingen. De kører også med Signflows fakturahåndtering, som skulle håndteres i den nye version.

AARHUS TECH ønskede at få udarbejdet et konflikthåndteringsdokument til brug i deres it-revision. Konflikthåndteringsdokumentet giver et fuldt overblik over nye objekter, eksisterende objekter og eventuelle konflikter.

Tilgangen

Vi udarbejdede en specifik drejebog for de aktiviteter der skulle igangsættes – før, under og efter opgradering. Drejebogen indeholder blandt andet en liste med de ting, som kunden selv skal lukke ned i forbindelse med opgraderingen samt de punkter, de skal sikre at få testet, når opgraderingen er klar.

Selve drejebogen er central i vores arbejde med kunderne og ligger online, så man hele tiden har et fælles overblik.

Vi gennemgik alle deres egne objekter (tilretninger) for at se, hvilke yderligere tilretninger, der skulle laves, for at de kunne komme op på nyeste version af Navision Stat.

Vi kender AARHUS TECH og deres tilretning rigtig godt og kunne derfor nemt danne os et overblik. Vi gennemgik alle egne tilretninger i et lukket testmiljø, så vi sikrede at det ikke skabte konflikter, og herefter var vi klar til at gennemføre en opgradering.

Løsningen

For at opgraderingen ikke skulle skabe unødige forstyrrelser hos AARHUS TECH, aftalte vi en specifik dato for hvornår selve opgraderingen skulle gennemføres.

Kunden testede opgraderingen jf. tjeklisten i drejebogen og gav grønt lys til at vi kunne åbne systemet op igen. Vi udarbejdede efterfølgende konflikthåndteringsdokumentet, som også blev udleveret til kunden.

Efter selve opgraderingen havde vi opsat ekstra overvågning i de efterfølgende 72 timer, for at sikre os at alt var som det skulle være.

Hele opgraderingen forløb uden nogle problemer.

Udbyttet

AARHUS fik et opgraderet Navision Stat-miljø, der virker hensigtsmæssigt og uden at deres egne tilretninger skabte problemer eller gik tabt.

De fik et overblik over alle eventuelle konflikter i objektdatabasen, som de kunne bruge i dokumentationen overfor it-revisionen.

Opgraderinger er noget vi ofte laver for vores kunder ved nye versioner og derfor har vi en fast standardproces for hvordan disse gennemføres. Hvis kunderne har tilretninger så huske vi at spørge, om de ønsker deres tilretninger løftet med i den nye version.

Det gør at vi kan gennemføre opgraderinger på ganske kort tid.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op snarest muligt.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ved at indsende formularen, accepterer du at MDC Nordic gemmer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores
Privatlivspolitik og Databeskyttelses foranstaltninger.