Aarhus HF & VUC

Overgang til DBWS giver fremtidssikret løsning

Udfordringen

Aarhus HF & VUC har indtil for nylig benyttet Danske Bank API løsningen og kontaktede os for at få hjælp til omstilling fra API til DBWS (Danske Bank Webservice)

API løsningen er afhængig af, at man på sin PC har en ”nøgle”, der er knyttet op på den enkelte medarbejder – og den nøgle forsvinder, hvis man får en ny PC.

Da der fremadrettet er flere, der skal kunne indlæse og afstemme bankfilerne, er det den oplagte mulighed at skifte til DBWS – både fordi man ikke længere skal have en nøgle på sin PC, men også fordi at API løsningen på sigt forsvinder.

“Vi havde hørt at API løsningen på sigt forsvinder, og ville være på forkant. Vi frygtede en smule, at vi i en periode kunne stå helt uden en løsning, så vi ikke kunne få indlæst og afstemt bankfilerne.

Ulla Charlotte Kortsen, bogholder hos Aarhus HF & VUC

Tilgangen

Vi afholdte et opstartsmøde med Aarhus HF & VUC og på dette møde gennemgik vi de punkter, vi skulle igennem for en succesfuld overgang fra API til DBWS.

Aarhus HF & VUC fik også hjælp til at foretage de nødvendige bestillinger hos KMD, Danske Bank og hjælp til bestilling af nye kontoudtogsfiler.

Løsningen

Efter bestillinger og den tekniske opsætning hos KMD var på plads, havde vi en seance med Aarhus HF & VUC, hvor den sidste opsætning blev foretaget.

På samme møde gennemgik vi afstemningen og Aarhus HF & VUC forsøgte at afstemme via den nye metode.

Som afklaring på indbetalinger gennemgik vi på et senere møde muligheden for sammenlægning af linjer i afstemningen.

Udbyttet

Aarhus HF & VUC har nu mulighed for at afstemme Danske Bank via DBWS og undgår dermed at stå i en situation hvor de ikke længere kan foretage elektronisk afstemning, når API løsningen udfases hos Danske Bank.

Samtidig fik de en mulighed for lettere at udligne poster der ligger med samme beløb på samme dato, fremfor at skulle udligne hver enkelt.

“Vi oplevede processen med MDC Nordic som god, og at vi fik kompetent rådgivning. Hvis vi havde problemer eller spørgsmål, kunne vi hurtigt få et svar.  Arbejdsopgaven med bankafstemning er blevet hurtigere og vi fik ny viden vedr. samling ift. indbetaling af deltagerbetaling.”

Ulla Charlotte Kortsen, bogholder hos Aarhus HF & VUC

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld formularen herunder og vi ringer dig op snarest muligt.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ved at indsende formularen, accepterer du at MDC Nordic gemmer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores
Privatlivspolitik og Databeskyttelses foranstaltninger.