Vores kunder

Kundereferencer

Vi har hjulpet adskillige offentlige og private virksomheder. Her under finder I et udvalg.

ROSKILDE TEKNISKE SKOLE

Fast standardproces for opgradering giver ro i maven

Roskilde Tekniske Skole fik et opgraderet Navision Stat-miljø, der virker hensigtsmæssigt og uden at deres egne tilretninger skabte problemer eller gik tabt.

En fast procedure for fremtidige opgraderinger har givet ro i maven og gør at alle ved hvad de skal i forbindelse med en opgradering.

Læs mere her

AARHUS TECH

Opgradering af Navision Stat og konflikthåndteringsdokument

AARHUS TECH fik et opgraderet Navision Stat-miljø, der virker hensigtsmæssigt og uden at deres egne tilretninger skabte problemer eller gik tabt og de fik et overblik over alle eventuelle konflikter i objektdatabasen, som de kunne bruge i dokumentationen overfor it-revisionen.

Læs mere her

Bygningsstyrelsen

Integration mellem forretningskritisk fagsystem og Navision Stat

Bygningsstyrelsen har i dag en løsning, hvor integrationen kører stabilt. Alle bilag fra fagsystemet modtages og bogføres automatisk i Navision, hvilket giver en tryghed i hverdagen.

Læs mere her

ASTRA

Supportaftale giver hurtigt svar og ingen frustrationer

ASTRA har i dag en supportaftale, som sikrer at de hurtigt får den hjælp, de har brug for. Det betyder, at forretningsprocesserne ikke går i stå, når man støder på et problem, hvilket giver tryghed for en driftsikker Navision Stat løsning.

Læs mere her

Aarhus HF og VUC

Overgang til DBWS giver fremtidssikret løsning

Aarhus HF & VUC har nu mulighed for at afstemme Danske Bank via DBWS og undgår dermed at stå i en situation hvor de ikke længere kan foretage elektronisk afstemning, når API løsningen udfases hos Danske Bank.

Læs mere her