Hvad hjælper Integrationer dig med i din it-løsning? - MDC Nordic
x

×

Din besked er modtaget. Mange tak!

Integrationer i din it-løsning

Få dit system til at spille sammen

Integrationer hjælper dig med at få dine programmer til at spille sammen
Integrationer formår at skabe nye forbindelser mellem dine programmer. De er med andre ord udvidelser af din forretning. Det er de bindeled, der gør dig i stand til at have overblik over data, kunder, dokumenter, mails og optimal hosting af det hele. Når du integrerer alt sammen giver det sammenhængskræft, ikke bare for din forretning, men også for de mennesker bag ved skærmene, der hver dag sidder med det.
 
Så hvad end det er en webshop, fakturahåndtering eller noget helt tredje, formår dine integrationer at skabe luft i din forretning og luft til dine medarbejdere.
 
Vores erfaring fra det statslige marked kommer dig til gode
Det statslige marked er fyldt med integrationer, som er med til at køre et stabilt og økonomisk bæredygtigt samfund videre - det har MDC Nordics medarbejdere været en del af i over 20 år. Det gør også dine integrationer til dit næste system så resiliente og robuste som muligt.
 
Stærkt udvalg af integrationer
Du finder et stærkt udvalg af brugervenlige integrationer hos os. Hvis dine behov rækker ud over, det du ser her, kan vi også hjælpe med yderligere integrationer.

Signflow Fakturastyring
Microsoft Dynamics CRM
Azure Cloud
Jetreports
SAC-IT

Extensions 2.0 er de nye integrationer
For fremtiden vil en integration være en extension. Det betyder, at det er en udvidelse af et system, der allerede er der. En extension tilføjer således funktionalitet som ikke allerede er i den nuværende version af systemet.

 

Du vælger selv mellem de bedste extensions på markedet
Hvis der er to extensions, som har den samme funktionalitet, vælger du selv den, der passer bedst til din forretning. Det kan være den, der har fået bedst bedømmelser eller kommer fra et firma du er fortrolig med. Extensions finder du på Appsource.

 

AppSource giver dig et væld af muligheder
 

App Store for virksomheder
Extensions er en del af det at være virksomhed i dag, hvor medarbejderne alle har smartphones, der hver har deres unikke Apps, som hjælper til med at effektivisere og gøre hverdagens processer til overkommelige opgaver. De ligger alle sammen et sted (Appsource) og danner således rammen for en Appstore, som du kender det i de mobile styresystemer (iOS og Andriod).

Hosting af din løsning

Se hvordan

Support af din løsning

Se hvad vi giver dig

Implementering af din løsning

Se hvordan

Konververteringer, opgraderinger og opdateringer

Se hvilke

Thank you for contacting us !