Implementering af din ERP-løsning - MDC Nordic - Vi finder en løsning
x

×

Din besked er modtaget. Mange tak!

Implementering

af din løsning

Din forretning skal passe til din løsning
Din forretning er din løsning, når du skal implementere dit nye system. Efter vi har mødtes, afdækket dine behov og kortlagt en plan, koncentrerer vi os om implementeringen af din løsning. Den kan foregå på mange måder, men hovedsageligt er der tale om forskellige platforme, som du kan styre din forretning på.
 
Mulighederne er mange men delt op i kategorier som: Online (Cloud), dedikeret på dine servere (on-premise) eller på begge disse samtidig (en hybrid). Hvis du er en statslig kunde, skal dit system også leve op til de statslige krav, der er på området.
 
Online med navision
Dynamics NAV og Dynamics 365 tilbyder dig onlinestyring af din forretning. Det er cloud-løsninger, hvor dine data ligger sikkert i skyen (på sikre eksterne servere). Den online styring af dine data gør det muligt at synkronisere alle dine brugere, så data forbliver opdateret hele vejen igennem din organisation. Er du ikke sikker på, hvor sikkert det er, har vi opstillet nogle gode grunde til, hvorfor det er sikkert her.
 
Det er godt, hvis man f.eks. vil styre varebeholdninger, kunder el. lign. på samme tid og mellem forskellige medarbejdere. Alle vil da arbejde på det samme - med det samme. Vi har i vores møde med dig hørt omkring dit behov og dermed også, på hvilke præmisser det skal implementeres på.
 
Kom både online og på dine servere
Hvis ikke en total sømløs online styring passer din forretning er det også muligt at implementere løsningen alene på jeres servere, eller en del af virksomhedens data online og anden del på jeres egne servere. Det skaber en fleksibilitet i forhold til f.eks. personlige eller forretnings data, der ikke må komme i besiddelse af andre end jer selv.
Lev op til de statslige krav
Er du en statslig kunde skal du leve op til de statslige krav, når dit system skal implementeres. Vi har skrevet om, hvordan dette foregår på vores side om Navision Stat
 
Hvordan vi forholder os til persondataforordningen - GDPR (General Data Protection Regulation)
I MDC Nordic har vi adgang til mange oplysninger, når vi logger på dit systemet. Vi skriver under på i vores rammeaftale, at vi har tavshedspligt og vil behandle dine oplysninger med omhu, og ikke dele oplysningerne med andre. De oplysninger, der må være indtastet i de pågældende systemer, er MDC Nordic ikke ansvarlige for og vil derfor ikke være forpligtet af persondataforordningen.
 
Når MDC Nordic leverer fx en løsning baseret på Navision Stat, så garanterer Moderniseringsstyrelsen og (indirekte) Microsoft, at løsningen lever op til de regler og forordninger, der er for området.
Jeres forretningsmæssige udfordringer er vores løsninger
Når de ellers så vante arbejdsgange bliver til problemer for jer, bliver de til udfordringer i det daglige arbejde. Den rigtige løsning på disse udfordringer skaber altså stor værdi for jer i hverdagen. Der skal derfor ses på meget specifikke forretningsprocesser, når vi går ind og implementerer vores løsninger hos jer. Det retter sig alt sammen tilbage mod vores møde med jer. Jeres afdækkede behov til mødet kunne f.eks. have noget med disse løsninger at gøre:
 

  • Kursusmodul
  • Payment Management
  • Expense Management
  • Document Capture

 
Data som drivkraft
De voksende data skaber incitament til at gøre jeres system endnu mere bæredygtigt. Jo mere data, der kommer ind i systemerne, des mere kræver det af systemet i fremtiden. De løsninger, du finder hos os, tager højde for denne stigende efterspørgsel på behandling af og kontrol af data på tværs af platforme, enheder og systemer. Det vigtigste, du kan gøre for dig selv, er, at forstå data som en drivkraft. Det frigiver ressourcer i din virksomhed og giver dermed medarbejderne mere tid til netop det, de er gode til.

Skab tid til præcis det du vil
Du vil skabe tid til kerneforretningen, og dertil har vi skabt en række løsninger, som går ind og understøtter vigtige forretningsprocesser. Det frigiver mere tid til det, som du og resten af din organisation gerne vil arbejde videre med.
 
Det skal skabe værdi i hverdagen
Implementering af de funktioner, der gør det nemmere at arbejde med, er nødvendige i opbygningen af et sundt arbejdsmiljø. Det bygger vi på antagelsen om, at værdien af virksomhedens arbejde som oftest ses i positive medarbejdertilfredshed og en god generel trivsel i virksomheden. Dit system er altså kun ligeså godt, som dem der bruger det.
 
Det er således jeres løsnings alfa omega, at den værdi og brugervenlighed, som systemet skaber, også skal skabe værdi for medarbejderne på langt sigt. Vi tilbyder support, vejledninger og videoer, så alle forbliver fortrolige med løsningen.

Hosting af din løsning

Se hvordan

Support af din løsning

Se hvad vi giver dig

Integrationer i din løsning

Se hvilke

Konverteringer, opgraderinger og opdateringer

Se hvilke

Kontakt os

Find en løsning med os

Lad os arbejde sammen

Thank you for contacting us !