Vi er Dynamics NAV-specialister med perspektiv - MDC Nordic
x

×

Din besked er modtaget. Mange tak!

Peter Stenfors,
CEO | Partner

CEO/Senior Business Consultant

Hvad skal kunden vide om dig?
Jeg gør en dyd ud af at levere den bedste ydelse til dig.
Hvad er din rolle i MDC Nordic?
Du går til mig, hvis du er interesseret i at købe vores produkter. Med mange års erfaring i salg og administration leverer jeg en helstøbt handel, omsætter Jeres forretningsbehov til konkret værdi og skaber en helhedsoplevelse for dig som kunde.
Hvordan ruster du kunden på til Dynamics?
Forretningen, som du har bygget op, er det vigtigste for mig. Jeg arbejder med at give dig et overblik over dine teknologiske og forretningsmæssige udfordringer, så du kan fokusere på at bringe din forretning ordentligt videre, teknologi kan ikke stå alene!
Hvad er din vision for kunder, der henvender sig til MDC Nordic?
Du kommer til at tage mere velbegrundede forretnings beslutninger. Du skal derfor i fremtiden ikke tænke i enkelte produkter – de produkter vi sælger er derimod services, som hænger sammen på tværs af brugerflader og brugere. Dine data styrer altså dit forretningsbehov og bruges til at styre din forretning i den rigtige retning. Det giver værdi, mener vi.
Hvorfor skal kunder kontakte MDC Nordic?
Vi har specialister til hvert område af Microsofts forretningsområder såsom: Office 365, PowerBI, Dynamics NAV, Dynamics 365 og special varianten af Navision - Navision Stat. Jeg kender desuden ingen medarbejdere i denne branche, der er så flinke og vil dialogen med kunden som dem i MDC Nordic. Det gør dem i stand til at omsætte kundens tekniske udfordringer til en forståelig og personlig service.

Thank you for contacting us !