Microsoft Power Apps

Byg effektive og innovative apps til din virksomhed, som gør data tilgængelig for alle. Du behøver ikke være udvikler, for at bruge Microsoft Power Apps.

Microsoft Dynamics 365 gør det nemt for dig at skabe dine egen forretningsapps, som kan tilpasses til lige præcis dit behov. Du kan bygge apps fra bunden eller bruge nogle af de mange skabeloner, som du får med i Power Apps.

Saml al data i Power Apps

Power Apps fra Microsoft er en del af Dynamics 365 og gør det muligt for dig, at bygge dine helt egne apps til både mobile enheder og desktops. Det henter automatisk data fra dine andre apps og sikrer at alle i virksomheden ser det samme.

Power Apps er ’out of the box’ integreret med en lang række af Microsofts tjenester, f.eks. Excel, SharePoint og Business Central.

Derudover kan du integrere det med eksterne kilder såsom Salesforce, Facebook, Google Drive, Dropbox og mange flere. Det gør det let for dig at bygge en skræddersyet app, som giver stor værdi til dine brugere.

Vil du høre mere om Power Apps?

Fordelen ved at bruger Microsoft Power Apps

Øg effektiviteten

Power Apps giver realtime opdaterede data og gør det nemt for dine brugere få vist den nødvendige data.

Skræddersyede apps

Lav unikke apps, som er tilpasset den enkelte brugers behov og giver en effektiv arbejdsdag.

Integrér nemt

Du er ikke kun låst til Microsofts egne løsninger men kan nemt hente data fra eksterne kilder.

Brugervenlighed, som du allerede kender det

Microsoft tror på at det intuitive visuelle design i Power Apps er vejen frem. Du bruger således drag-and-drop-funktionaliteter og genkendelige design fra applikationer som f.eks. Powerpoint, når du skal bygge din app.

Det gør det trygt for alle at arbejde med Power Apps.

Vil du høre mere om Power Apps?

Lær at bruge Power Apps effektivt

Al begyndelse er svær og du kan bruge mange timer på at få lavet din første Power App. Derfor tilbyder vi hos MDC Nordic Power Apps kurser, hvor vi hjælper dig i gang med at lave dine egne apps.

Det foregår enten som workshop i virksomheden eller som one-to-one kursus, hvor vi sidder ved siden af dig, mens du bygger din første Power App.

Læs mere om vores kurser

Vil du vide mere om Microsoft Power Apps?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ved at indsende formularen, accepterer du at MDC Nordic gemmer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores
Privatlivspolitik og Databeskyttelses foranstaltninger.