Microsoft Business Central

Microsoft Business Central er den nyeste ERP løsning fra Microsoft, der erstatter den klassiske Navision og giver Jer en fleksibel og integrerbar cloudbaseret ERP-løsning.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er fremtidens ERP-system , den moderne afløser til det velkendte Navision. Det er blevet en integreret del af hele Microsoft-pakken og kan dermed let integreres med alle de øvrige Microsoft produkter, såsom Outlook og Excel.

Men Business Central er meget mere end blot et økonomisystem – det er både ERP, CRM og Business Intelligence i ét og samme system. Det giver Jer den fordel, at I nu får hurtigt adgang til alle Jeres data og dermed enklere får dem gjort tilgængelige for brugerne.

Udvid Jeres løsning med apps

Microsoft Business Central kan nemt udvides med et væld af forskellige apps, der gør det muligt at udnytte ERP-systemet endnu bedre. De mange apps kan I finde på Microsoft AppSource hvor I nemt selv kan købe eller abonnere på de apps, I har brug for.

I har også mulighed for selv at få udviklet apps til Jeres løsning, som opfylder netop Jeres behov.

Læs mere om apps her

Skalér Jeres løsning i takt med at virksomheden vokser

Fremover kommer I ikke til at vokse ud af Jeres økonomisystem, for Microsoft Business Central er udviklet til at vokse i takt med at virksomheden og den behov udvikler sig.

Den cloudbaserede løsning gør det muligt at skalere på få minutter ligesom I vil kunne få glæde af at automatisere processer eller gøre brug af de mange andre løsninger, som kommer med i Dynamics 365.

Læs mere om cloudløsning her

Få meget mere power i Jeres Business Central løsning

Power Apps

Nu kan I selv bygge professionelle forretningsapps med Microsoft Power Apps.

Power BI

Få en dybere indsigt i virksomhedens data med visualisering i Microsoft Power BI

Power Automate

Automatisér jeres gentagne opgaver og processer med Microsoft Power Automate.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig snarest muligt.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ved at indsende formularen, accepterer du at MDC Nordic gemmer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores
Privatlivspolitik og Databeskyttelses foranstaltninger.

Slut med dyre opgraderingsprojekter

En opgradering i det tidligere Navision var ofte en omfattende proces, der både krævede meget tid og mange interne såvel som eksterne ressourcer. Men det er slut med Microsoft Business Central.

Vælger I at køre jeres Business Central som en cloudbaseret løsning hos Microsoft sker opdateringer helt automatisk ligesom jeres data behandles og opbevares i Microsofts datacenter i henhold til gældende lovgivning. Skulle der komme nye krav til databehandling, opbevaring, dokumentation eller andet, vil Microsoft Business Central helt automatisk sikre at I er compliant.

En strategisk ERP-løsning

Inden I implementerer Microsoft Business Central, er det en god idé at tage et kig på hvordan systemet kan bakke op om jeres strategiske målsætninger.

Hos MDC Nordic starter al dialog med en snak om jeres behov – både nu og i fremtiden. For det er vigtigt for os, at I får en ordentlig IT-løsning fra starten.

Har I lyst til at snakke om jeres projekt?

Hvad er Microsoft Business Central?

Microsoft Business Central er seneste skud på stammen fra Microsoft indenfor ERP- og forretningsapplikationer.

Det samler bl.a. de to tidligere store ERP-systemer, Navision og Axapta (eller Dynamics NAV og Dynamics AX) i ét system. Efter mange års arbejder er det endelig lykkedes at få disse to historiske systemer samlet i ét.

Microsoft Dynamics 365 Business Central er dog blot en del af hele Dynamics 365-platformen, som i dag er fuldt integreret i hele Microsofts pakke.

Det betyder, at programmerne spiller sammen på en måde, som man aldrig har oplevet tidligere. I kan f.eks. sende tilbud direkte i Outlook eller se udestående poster på kreditorer eller debitorer, når I modtager en mail fra en kontakt.

Samtidig har Microsoft gjort det nemt at skalere virksomheden ved at introducere AppSource – alle apps til jeres system samlet ét sted. Hvor I tidligere i høj grad skulle have fat i eksterne udviklere, for at få jeres system tilpasset, kan I nu hente udvidelser til f.eks. Business Central direkte på AppSource, præcis som man kender det med apps på sin telefon.

Nogle apps er gratis mens andre koster penge – men udgiften kommer ikke i nærheden af det man tidligere brugte.