Logistikstyring og WMS

i Microsoft Business Central

Optimer jeres logistikstyring og boost virksomhedens effektivitet med Microsoft Business Central og WMS

Lager- og logistikstyring er en vigtig brik i enhver virksomhed, der håndterer fysiske varer eller produkter. Dette indebærer at opretholde en optimal balance mellem tilgængelighed af varer og lageromkostninger, samtidig med at man sikrer, at varerne altid er tilgængelige for kunderne.

Med de rette processer kan I forbedre jeres effektivitet, reducere omkostningerne og øge kundetilfredsheden.

Lagerstyring

Lagerstyringsmodulet i Microsoft Business Central er designet til at hjælpe jer med at holde styr på jeres lagerbeholdninger, automatisere processerne og reducere omkostningerne.

Det giver jer en grundlæggende kontrol på jeres lager og I får ’out-of-the-box’ en masse gode standardfunktioner:

 • Ordreekspedition

 • Varemodtagelse

 • Varianthåndtering

 • Batchnumre

 • Lagerbeholdning

 • Lageroptælling

 • Håndtering af reklamationer og returneringer fra kunder

 • Registrering af spild og beskadigede varer

Business Central giver jer en grundlæggende lagerstyring, som også integreres med de øvrige moduler i system såsom f.eks. salg, indkøb og produktion.

Avanceret lagerstyring

Men når virksomheden vokser, kan det blive mere udfordrende at håndtere e-handel, logistik og lagerbeholdning. Det kan være sværere at overvåge og genopfylde lagerbeholdninger end tidligere og derfor er det vigtigt at implementere processer og systemer, der kan håndtere den øgede arbejdsbyrde.

Her overgår I til det område, som vi har specialiseret os i: Logistikstyring eller Warehouse Management System (WMS)

Logistikoptimering kan bidrage til at reducere omkostningerne forbundet med jeres lagerdrift. Ved at optimere lagerets logistik kan I for eksempel minimere behovet for manuel håndtering af varer, reducere fejl og spild og eliminere unødvendig lagerbinding. Dette giver jer en betydelige besparelse i omkostningerne forbundet med lagerdrift og forbedre virksomhedens bundlinje.

Logistikstyring handler bl.a.:

 • Håndtering af højlager og pluklager

 • Beregning af plukoptimering

 • ABC-varer

 • Styring af lager i butikker (med f.eks. automatisk genbestilling)

Styklister i Business Central
Ruter produktionsstyring

Gør jeres lager endnu mere effektivt

Business Central er ikke født med et komplet WMS og derfor kan vi hjælpe jer med at udbygge jeres løsning, så I får ét af markedets bedste WMS-systemer integreret med jeres ERP-system.

Hvilket WMS I skal bruge afhænger helt af jeres branche, jeres virksomhed og jeres behov. Vi hjælper jer med at klarlægge behovet og sammen beslutter vi, hvilket WMS som er det rigtige til jer.

Her kommer vores 30 års erfaring med produktions- og handelsvirksomheder, jer til gode.

Vi har en stor viden om retail, montage, elektronik, plast og procesvirksomheder, som vi gerne bringer i spil, når vi skal udtænke en løsning, som optimerer jeres lager- og logistikprocesser.

Vi tager ansvaret for at hele løsning kører og er dermed jeres ’single point of contact’ igennem hele projektet.

Fordele ved Business Central til logistikstyring

Vi har erfaringen med logistikstyring

Hos MDC Nordic har vi mere end 30 års erfaring inden for lager- og logistikstyring. Vi har en bred viden og ekspertise fra en række forskellige brancher, herunder retail, montageindustrien, elektronikindustrien, plastindustrien og mange flere.

Vores specialiserede konsulentteam har opbygget en dybdegående forståelse af logistikprocesser, som giver os mulighed for at tilbyde skræddersyede og effektive løsninger til jer.

Vi fokuserer på at forbedre hele jeres supply chain og reducere jeres omkostninger ved hjælp af vores logistikløsninger, der er baseret på Microsofts teknologi og vores erfaring.

”Best of Breed”

Vi har valgt at basere vores arbejde på princippet “Best of Breed”. Dette betyder, at vi ikke tilbyder et enkelt system, der dækker alle funktioner. I stedet har vi valgt at fokusere på det, der også kaldes “Best in Class”, hvilket betyder at vi fokuserer på de systemer, der er de bedste inden for deres specifikke område.

Best of Breed-løsninger er typisk designet til at løse specifikke udfordringer eller opgaver inden for en bestemt branche eller kategori. Disse løsninger adskiller sig fra “Best in Suite” eller alt-i-en-løsninger ved at have en mere specifik fokus på en bestemt funktion eller opgave i processen, og dermed ofte er bedre til dette område end de mere generelle alt-i-en-løsninger.

Ved at anvende Best of Breed-løsninger sikrer vi, at jeres Business Central kan integreres med andre løsninger og derved skabe en mere omfattende og effektiv løsning.

Har du lyst til en snak med os?

Tag fat i vores chefkonsulent, Tom Vejby, og lad os tage en uforpligtende dialog om, hvordan vi eventuelt kan hjælpe jer med at optimere jeres lager- og logistikløsning med Business Central.

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Ved at indsende formularen, accepterer du at MDC Nordic gemmer og behandler dine oplysninger i overensstemmelse med vores
Privatlivspolitik og Databeskyttelses foranstaltninger.