Dynamics CRM as a Service - MDC Nordic - Vi finder en CRM-løsning
x

×

Din besked er modtaget. Mange tak!

CRM

Gør kunderne tilfredse

Du får et system, der tilpasser sig dine kunders behov.
Du er den afgørende brik i, hvor godt dine kunder har det. Du vil gerne give dem den bedste service. Det giver du dem med CRM as a Service. Det opdaterer sig på tværs af programflader, så alle parter er opdaterede på det nyeste salg, sager med mere, samt hvornår de bliver lukket. Det er derfor CRM er forkortelsen for Customer Relationship management - det skaber den bedste relation til dine bedste kunder.
 
Det har aldrig været vigtigere at følge kunden 365 dage om året.
Det kræver en dyb indsigt at blive klog på hver enkelt kunde. CRM giver dig mulighed for at blive klog på alt om kunden - helt ned til de enkelte interaktioner og personer, hvad end det er indkøb på webshop, hvilke mails der er sendt, samt hvornår de enkelte sager er eller skal afsluttes. Det giver dig viden og dermed også incitament til at få kunden til at komme igen. Den bedste relation giver den bedste kundeoplevelse.
 
Se hvor jeres CRM-system kan komme ind i mødet med os
 
Vi rådgiver, udvikler og supporterer dig i din CRM-løsning.

Hvad skal du bruge dit CRM til?

Hvorfor skal noget så simpelt staves med hele 32 tegn?
CRM er Customer Relationship Management, ét - på papiret - simpelt system, hvor du kan håndtere dine kunderelationer. Det understøtter processen fra lead, over opportunity til kundehenvendelser i forbindelse med serviceydelser. Kunden er den vigtigste brik i en hver forretning – både interne og eksterne kunder. Men det er ofte svært at vedligeholde og holde sig opdateret på deres interesser, hvad de er mest glade for - eller hvor deres forretning skal hen. Samt hvilke relationer du har ind i dine kunders forretning.

MDC Nordic tilbyder dig disse CRM-services

Rådgivning i CRM

God rådgivning tager dig med i ligningen
Hos MDC Nordic er vi interesseret i, at din investering også giver dig det fulde udbytte. Derfor er det vigtigt for os, at indgå i en god dialog med dig, så det er dine ønsker og behov for en god løsning, som bliver tilgodeset. En CRM løsning er konfigurerbar og understøtter de valg og de processer, som du måtte have i din forretning – helt uden at kode.

Firmakontakter
Salgsmuligheder
Sager
Behovsafklaring
Evaluering
Server/klient-opsætning

Tilpas dine behov i CRM

Dit miljø bliver implementeret overskueligt
Rækker dine behov udover standard er der hjælp at hente. Du får hjælp til at oprette workflows, skabeloner samt meget mere i CRM. Alt dette bliver gjort på en overskuelig måde, hvor du er hovedaktøren.
 
Det vigtigste med en CRM-løsning er at begynde med enkelte og overskuelige processer i din virksomhed - og så bygge ovenpå. Når de første processer er på plads, og løsningen er taget i brug, bliver det nemt at bygge videre på løsningen og dermed understøtte endnu flere processer.

Sparring og vejledning til CRM

Få hjælp af vores support


 
Ja Nej

Den traditionelle måde at tænke CRM er på vej ud

De traditionelle kasser i CRM findes snart ikke mere
CRM as a Service er intuitivt og sømløst at bruge. Det arbejder uden om de traditionelle kasser, som it-løsninger traditionelt vis bliver implementeret og leveret igennem (typisk igennem både udviklere, teknikere, forretningskonsulenter og databaser).
 
Vi ligger tryk på service i CRM as a Service, fordi det ikke kan understreges nok, at målet om at give slutbrugeren en bedre service er meget vigtigt. Alle de mange led i implementeringen af en it-løsning er ikke en god service, fordi det giver et negativt førstehåndsindtryk af løsningen.
 
Læs mere om hvad CRM as a Service betyder for dit CRM-system.

Traditionel CRM

Det traditionelle CRM-System består af en masse aktører, der skal ind over.

CRM as a service

CRM as a service bryder med kasserne.

CRM som Service - er vejen frem

CRM som en Service skaber effektivt salg
Vi har liste nogle grunde op for, hvorfor du skal vælge CRM nu - og i fremtiden. Du skal ikke vælge det af nød, men af lyst. En lyst til at udvikle din virksomheds flow og ansigt ud ad til. Dine interne og eksterne processer er altså på spil. Vi har her samlet nogle gode grunde for valg af dit nye CRM-system:
 

Du bruger CRM hvis du vil opnå:

  • Effektivt salg af virksomhedsprodukter
  • Bedre håndtering af kundens behov
  • Skarpere registrering af dine forretnings salgsaktiviteter
  • Bedre opfølgning på mail-korrespondancer med kunderne

 

CRM som en Service håndterer kundens behov

  • Du aftaler lettere tider og overholder de aftaler.
  • Du har en historik med kunden og følger hurtigt op på de enkelte trin i historikken.
  • Du kommer hurtigt i kontakt med kunden
  • Kunden undgår ventetider
  • Kunden føler at du har styr på tingene.
  • Hvis du har styr på tingene, kommer kunderne igen.
Rådgivning

Læs mere

Behovsafklaring

Læs mere

Vi giver dig Dynamics 365 CRM

5 individuelle applikationer

Sales

Salgs-appen giver mulighed for dit salgsteam til at virke mere efficent og strømlinet. Den har de samme funktioner som Dynamics CRM Online. Men den har den fordel, at man kan se, hvad der sker andre steder i virksomheden. Det vil i den sidste ende kunne gavne salgsteamet positivt.

 

Det er muligt at åbne Appen på desktop, tablet, smartphone og igennem Outlook for at se dine leads.

 

Den kommer desuden med Offline-adgang fra mobilen og PowerApps for Sales samt Team Member Licensen.

Customer Service

Dynamics 365 for Customer Service samler funktionalitet både fra Dynamics CRM, hvor du kan skabe personlige kunderejser, og fra Parature, som giver dig bl.a. et godt self-service modul.

Microsoft integrerer desuden løbende 3. parts platforme ind i denne Customer Service platform.

Project Service Automation

Dynamics 365 for Project Service Automation gør dine virksomheds salgs og leverings opgaver til en let og overskuelig proces.

Det forbinder medarbejdere, så de kan imødekomme kundens behov og føre den rette forretning indenfor den rette tid.

Marketing

Dynamics 365 for Marketing App giver dit Marketing-team overblik i kunderne, for dermed at ramme de rigtige kunder og blive ved dem hele vejen. Den bliver udviklet løbende, nogle features er dog udgivet.

 

Nå ud til de rigtige kunder

Du får blandt andet følgende funktionalitet: Multichannel Campaigns, Email-Marketing, Lead Management med mere.

Disse funktionaliteter bliver forbundet til Dynamics 365 for Customer Insights samt andre marketing-services efter dit valg.

Field Service

Dynamics 365 for Field Service gør det muligt for servicevirksomheder at handle proaktivt efter deres kunders ønsker. Service skal ikke være en dyr og ufleksibel business model, hvor kunder skal vente.

 

Kombiner monitorering og forudsigelig vedligeholdelse

Dynamics 365 for Field Service kombinerer monitorering og forudsigelig vedligeholdelse med IoT (Internet of Things) og Machine Learning (se Machine Learning) for gøre medarbejderne i marken i stand til at løse dine kunders ønsker, før de ved af det.

Kontakt os

Find en løsning med os

Lad os arbejde sammen

Thank you for contacting us !