Batchflow 4

Batchflow4 integration til Microsoft Business Central

Integrer BatchFlow4 til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Forestil dig, at du kunne frigive 50% af den tid, du bruger til fakturaer og dokumenthåndtering, og samtidig sikre, at der er færre fejl.

Med MDC Nordics integration til Microsoft Business Central og Batchflow4 fra FutureLink får du en samlet løsning til håndtering af fakturaer og dokumentgodkendelse. Du får samtidig et bedre overblik over økonomien i din virksomhed.

MDC Nordic har udviklet en integration til Microsoft Business Central, så du kan integrere Batchflow og sikre at alle du har alle dine dokumenter lige ved hånden.

Sådan fungerer Batchflow4 integrationen til Business Central

  • Alle dine stamdata fra Business Central vil blive overført til Batchflow. F.eks. kreditorer, kontoplan, dimensioner og lignende.
  • Selve håndtering af dokumentet sker i Batchflow hvor bilaget følger det opsatte workflow for kontering og godkendelse.
  • Når dokumentet er godkendt, bliver posteringen automatisk overført til Business Central, hvorfra det kan bogføres.
  • I Business Central vil du efterfølgende kunne se, at en given kreditpostering har et tilknyttet bilag og du vil kunne finde bilaget frem, ved at navigere fra den enkelte finanspost til det oprindelige bilag i Batchflow.

Integration med November First

Som noget nyt er Batchflow4 også blevet integreret med November First – en enkelt betalingsplatform til, som gør det muligt at håndtere betaling af dine leverandørfakturaer.

Det giver dig endnu en stor fordel i din Business Central løsning, da du undgår at skulle bruge tid på at håndtere betalingerne manuelt.

Du kan læse mere om November First her.

Prøv vores Batchflow4 integration gratis i 30 dage

Du kan prøve vores Batchflow4 integration helt gratis i 30 dage og selv se, hvor nemt det er at håndtere fakturaer og dokumenter i Business Central.

Prøv Batchflow4 integrationen gratis her
Hent gratis prøveversion

Acquire Using:
Work or school account

Version:
1.15.13.0

Categories:
Finance
IT & Management Tools

Products supported:
BatchFlow 4
Business Central on prem
Business Central on Azure